20 mei 2008

Eten zonder sonde

Inderdaad!! Jullie lezen het goed!! Sinds 6 mei ben ik mijn flesjes zelfstandig gaan drinken. Die vervelende sonde is inmiddels ook uit mijn neus verdwenen. Jippie... Het gaat soms nog wel met wat moeite maar ik moet natuurlijk ook wennen aan deze nieuwe situatie. Leuk is wel dat ik me nu helemaal vrij kan bewegen, lekker ravotten met mijn mama en papa..!!
Gisteren (19 mei) heb ik ook mijn eerste hapjes groenteprak gekregen: lekkere mix van bloemkool, mais en wortel, jammie jammie...
Tot de volgende keer...


Je foto's bewerken en in elkaar laten overlopen met Windows Live Fotogalerij

7 opmerkingen:

Anoniem zei

zelfs aan de groente! dat is genieten :)
STOER!
Ellen

Anoniem zei

Hi Tijmen,

Wat fijn dat je nu sonde-vrij bent!Geniet van al je groentehapjes (ook de spruitjes eten he ;-) Ik krijg van mijn mama alleen nog maar banaan en dat vind ik nog niet zo lekker...

Groetjes,
Friso

mariska zei

Hoi Tijmen! Wat een mooi bericht.... verrassend he? Al die smaken in en door je mondje, zelfs de medicijnen ietsje afgebouwd, mama straalde toen ze het vertelde!! Ik mocht vandaag mama weer even ontmoeten op t werk! Dat vond ik heel fijn ;-)
Ik hoop dat je mama flink verwend hebt toen ze thuis kwam met lachjes en geluidjes en ik hoop dat we haar weer af en toe, als het toe laat mogen zien, want dat betekent dat ze jou even "alleen" kan laten en dan schenken wij haar wel vol met kopjes thee! Even iets anders! Al praat ze natuurlijk alleen maar over jou! haha, maar dat willen wij heel graag horen!
Dag Tijmen! Stiekem hoop ik dat je er toch een beetje van gaat groeien.... Tot de volgende keer!

Anoniem zei

Hoi Tijmen,

Wat leuk dat ook jij een website hebt. Kunnen we goed op de hoogte blijven van jouw streken. Ik ga er regelmatig op kijken hoor, dus laat papa en mama mooie foto's van jou maken!Enne.....fijn dat je aan de prak zit!

Viola

Marianne zei

Hoi Tijmen,
Wat leuk dat wij jou ook kunnen volgen via je eigen weblog. Erg knap dat je zonder sonde kan eten en nu maar hopen dat je er wat van aankomt. Mama heb ik weer even op het werk gezien en vertelde honderd ujit over je. Leuk om al die verhalen te horen.

Groetjes, Marianne B

Ans zei

Lieve, lieve tijmen,
Wat ben jij een mooi ventje! Een hele tijd geleden heb ik je heel even in levende lijve mogen aanschouwen. Dat was voor de deur van het sophietje. Je keek toen met die mooie ogen van je zo eigenwijs de wereld in!.. In de afgelopen maanden heb ik veel aan jou, je papa en mama moeten denken. Ik hoop jouw mama binnenkort weer eens te spreken!
Veel lieve groeten,
Ans

Anoniem zei

Hoi Bas, Esther en Tijmen.

Bas, ik heb al vaak aan mijn moeder gevraagd hoe het met je ging en toen ik hoorde dat het met jullie kindje niet goed ging schrok ik best wel. Ik heb samen met Frank 3 kindjes en dan besef je heel goed hoe belangrijk de gezondheid van je eigen kinderen is.
Via mijn en jou moeder ben ik uiteindelijk aan deze weblog gekomen en heb jullie manneke kunnen bewonderen. Ik ga proberen om het zo nu en dan eens te gaan bezoeken en te kijken hoe het met jullie alle 3 is. Heel veel sterkte, succes maar ook heel veel plezier met jullie ventje. Geniet van de momenten waarin jullie vooruitgang of verbetering zien en geniet vooral van elke dag.

Groetjes, Marjolein Siebgens